fredag 27 juni 2014

Firar sommaren med ett modernt Attefallshus

Nu firar jag sommaren och att det snart är semester med att visa ett av mina moderna varianter av Attefallshus. Kan detta vara något att skicka upp fyrverkerierna för?


Det som känns lite orättvist för dom traditionella Attefallshusen med vanligt sadeltak är att nockhöjden endast får vara 4 meter högt. Har man ett hus med platt tak, eller som här endast 6 graders taklutning så upplevs ju huset bra mycket större och rymligare när man kör upp takhöjden till sina 4 meter. 
Dock är även detta endast 25 kvadratmeter stort.


Detta är ett modernt, stort och luftigt komplementhus på 25 kvadratmeter. Det skulle passa helt perfekt på ett ställe med storslagen utsikt! Här finns stora skjutdörrar så att inne blir ute om man så önskar!


Då sovloftet får hyfsat bra takhöjd över hela loftet finns här även plats till förvaring bredvid sängen.



På nedre plan finns det plats till ett stort vardagsrum, fullutrustad kök samt badrum. Under trappan som leder upp till sovloftet finns bokhylla och förvaring.



För mer information - kika in på mitt företags hemsida:  Dreams & Coffee AB.

Nu tar jag både helg och semester!

Jag återkommer lite under semestern med priser för att köpa mina ritningar.
I mitten av juli är det klart!

Extra info 2014-08-19!

Nu kan du köpa arkitekt- och konstruktionsritningar på mina Attefallshus. All information finns på mitt företags hemsida: Dreams & Coffee AB

Välkommen!

Nästa blogginlägg får bli något trevlig sommarinlägg med sol, bad, tårta och rosévin!
Typ såhär:


Jag fyller ju år nu på sommaren och har önskat mig en flaggstång. Undrar om jag får en - och undrar hur dom lyckas packa in den isåfall.

Önskar er alla en riktig trevlig semester!

Min är iallafall välförtjänt - det känner jag. Jag ser fram emot sovmornar, långa ridturer, sena kvällar, trevligt sällskap, gott vin, god mat, mycket skratt, pyssel och plantering. Jag ser fram emot att göra ingenting!