måndag 2 juni 2014

Vårt hus i Sköna hem

Sitter här i solen med en kaffe och bläddrar i mitt egna exemplar av inredningstidningen Sköna hem där det finns ett reportage om vår gård - mestadels huset och inredningen. 


Det är alltid lika konstigt att läsa om sig själv och titta på bilder från gården genom någon annans lins. Stylisten Kerstin Hermelin och duktiga fotografen Pernilla Sjöholm var här förra året och tog bilder på huset - både inne och ute. Riktigt vackra bilder. 


Det är lustigt - trots att bilderna är både vackra och fina och från mitt hem, så känns det inte alls som mitt hem när jag ser det i en tidning. 
Mitt hem är mycket mera "levande" än det som syns på bilderna. Här är det full av liv med ungar, hundar och hästar. Det är alltid musik i någon högtalare, disk på diskbänken och smuts i hörnen. 
I tidningen ser det nästan för perfekt ut. Men det är ju så det är. Kan ju ärligt säga att vi städade en hel del inför reportaget.Dom tog en herrans många bilder, men bara några hamnade i tidningen som också är fylld med andra vackra sommarhem. Önskar du se fler bilder från vårt hem - klicka HÄR för att se bilder från ett tidigare inlägg.


6 hem för avkoppling - varav våra hängmattor får vara just reklam för avkoppling. 
Enligt mig är det bästa slapparstället. Här sover jag gärna middag när jag kan.


Nu skall jag sätta mig ned och läsa om dom andra hemmen och inspireras.

"Med bootsen på" stod det i tidningen. Jamenvisst!


Här är en annan bild som fotografen Pernilla Sjöholm tog som inte kom med i tidningen. Men visst är den läcker? Kände att jag bara måste visa den. Full galopp utan sadel och träns. Det är livet det!


6 kommentarer:

 1. Det blev en glad överraskning att ert fina hem fanns med i tidningen jag köpte på vägen hem! Fint reportage och jag råkar ju veta att ert hem är om möjligt ännu finare i verkligheten!

  Köpte tidningen för jag visste att duktiga Åsas (@ my kasa) hem var med. Följer henne också. Så härligt att inspireras av olika stilar.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Den tidningen måste inhandlas, gillar ert hus jättemycket så tack för all inspiration :)

  SvaraRadera
 3. Ert hus är verkligen en riktig inspirationskälla när man skall bygga :-)

  Sköna hem måste inhandlas.

  //Nybyggare
  Följ vårt villabygge på Gudö

  SvaraRadera
 4. Gratulerer med kjempefin reportasje!! Ranchen deres er helt unik!

  SvaraRadera
 5. Inte konstigt att du är med där. Finare hus och smak för inredning får man leta efter. Kul att du delar med dig av dina ritningar också! Johanna

  SvaraRadera
 6. Du är verkligen en jättestor inspirationskälla! Följer dig med glädje :)

  Era hängmattor, vart har ni köpt dem?

  /Cecilia

  SvaraRadera