måndag 16 februari 2015

Master bedroom i vitt

Jag blir ibland påmind av att mina bilder på bloggen försvann för ett år sedan då jag gjorde en rensning i Google+ backupen. Det skulle jag inte gjort då hela min blogg blev utan bilder ett tag. Som tur är hade jag kvar bilderna i datorn och försöker ibland uppdatera dom gamla sidorna.

Det känns ju lite onödigt att göra nya inlägg om rum som är som dom varit från första början, men då det inte finns några bilder på bloggen om dessa rum tänkte jag att jag kunde presentera dom en efter en under våren med början på vårt Master Bedroom:


Som så mycket i vårt hus finns det en asiatisk touch på inredningen. Istället för sänggavel har vi en tempeltavla. Vår tempeltavla är en träutskärning med blommönster som är målad med crackelerad vit färg. Tempeltavlan kommer från Thailand.

Lamporna bredvid sängen är också inköpta i Thailand.
Det vita kinesiska skåpet är från Baazar.I sovrummet finns en liten chaiselong som är perfekt för både hundar och små barn som vill komma och sova tryggt hos mamma och pappa. Nu börjar ju våra barn bli så stora, men i början var den flitigt använd av yngsta dottern.


Från sovrummet har vi utsikt över hästhagarna. Fjädrar och snäckor från Thailand:


Här är det gott att sova!


4 kommentarer:

 1. Så snyggt i ert sovrum. Gillade verkligen er modul soffa, kollade sidan men hittade inga priser? Ert vackra hus är verkligen ett drömhem. Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer att Slettvoll inte presenterar några priser på deras hemsida. Lite tråkigt kan man tycka. Priserna varierar beroende på vilket tyg man väljer. Du får kontakta affären i Stockholm för mer information. Dom är väldig hjälpsamma och svarar på telefon.

   Må så gott!
   Heidi

   Radera
 2. Så fint! och så kul att se, för nästan en sådan sänggavel (eller väldigt lik i allafall) planerar vi i vårt nya sovrum! :-) Har hittat min här: http://www.maisonsdumonde.com/FR/fr/produits/fiche/1-129693.htm#description_product

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad läckert, Magdalena! Tack för tipset. Det här är ju guld för andra som kanske också gillar denna stilen!

   Må så himla gott!
   Heidi

   Radera