måndag 16 februari 2015

Master bedroom i vitt

Jag blir ibland påmind av att mina bilder på bloggen försvann för ett år sedan då jag gjorde en rensning i Google+ backupen. Det skulle jag inte gjort då hela min blogg blev utan bilder ett tag. Som tur är hade jag kvar bilderna i datorn och försöker ibland uppdatera dom gamla sidorna.

Det känns ju lite onödigt att göra nya inlägg om rum som är som dom varit från första början, men då det inte finns några bilder på bloggen om dessa rum tänkte jag att jag kunde presentera dom en efter en under våren med början på vårt Master Bedroom:


Som så mycket i vårt hus finns det en asiatisk touch på inredningen. Istället för sänggavel har vi en tempeltavla. Vår tempeltavla är en träutskärning med blommönster som är målad med crackelerad vit färg. Tempeltavlan kommer från Thailand.

Lamporna bredvid sängen är också inköpta i Thailand.
Det vita kinesiska skåpet är från Baazar.



I sovrummet finns en liten chaiselong som är perfekt för både hundar och små barn som vill komma och sova tryggt hos mamma och pappa. Nu börjar ju våra barn bli så stora, men i början var den flitigt använd av yngsta dottern.


Från sovrummet har vi utsikt över hästhagarna. Fjädrar och snäckor från Thailand:


Här är det gott att sova!