söndag 5 april 2015

Dukar upp till påskmiddag i växthuset

Påskafton var riktig trevlig och det kändes helt rätt att duka upp i växthuset även om vi normalt brukar vänta till i maj med att "flytta ut".


 Växthuset är ju oisolerad och det kan bli lite kallt om kvällarna nu i början av april. Med två element, tjocka plädar, fårskinn och 50 levande ljus höll värmen riktigt bra ändå.
Sedan blev det dopp i det 40 graders varma vattnet i utomhus-spaet med stjärnorna som belysning.Utsikten från växthuset är både över fälten och ridbanan. Gästerna fick inte möjlighet att njuta av Håkan som tränade på ridbanan, men vi som hjälptes åt att duka fick njuta av både sol och ridning.Det var en härlig känsla att inleda påsken med att fixa ute i växthuset. Längtar lite till maj när det börjar bli en aningen varmare. Då blir det många och långa middagar här ute ..... eller när sommaren kommer och poolen är öppen ...... härliga tanke!

 Jag längtar nog till sommaren mest av allt!


Växthuset lyser upp så vackert i mörkret.
Familjen mobbar mig lite när jag tar fram kameran efter middagen och fotograferar växthuset i mörkret. Men hallå - hur ofta tänder jag 50 stearinljus? Då får jag minsann ta några bilder också! 


Önskar er en fortsatt Glad Påsk!

För er som undrar om växthuset, så heter det Spira och kommer från Bossons.
Vi har två extra förlängningar från standardutförandet.5 kommentarer:

 1. Så underbart! Älskar eran gård, glad att ni vill dela med er :-) drömma kan man ju själv men jag undrar.. hur har ni råd med detta imperium? /Paulina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, Paulina! Ja, inte fick vi det gratis inte!
   Framgångsreceptet är nog att vi båda har bra utbildning, talang, duktiga på att samarbeta, bra jobb, mycket jobb, jättemycket jobb och att vi har en lyckad fastighetsaffär i bakfickan där vi köpte ett riktigt ruckel i Stockholm som vi renoverade till toppskick själva på kvällar och helger så när vi sålde det efter 15 år fick vi 6 miljoner plus som vi investerade i denna gård.
   Och vi fortsätter jobba mycket - både på våra jobb och här på gården. Det kan vara lätt att titta på bilder och drömma sig bort, men sanningen är att det finns jättemycket jobb bakom allt du ser.
   Fast vi gillar att jobba och skapa båda två, så det är en lyckad kombo.

   Må bäst!
   Heidi

   Radera
 2. Men oj oj oj så underbart det ser ut. Vilket ställe ni har. Wow !! Förstår ni trivs, vem skulle inte gjort det :)

  SvaraRadera
 3. WOWWW det är ju rena drömmen ni har:) hoppas att du haft en lika härlig och solig påsk som oss i Götet.

  Ny post ute...En makalös sovrumsrenovering:)

  Ha en fin ny vardagsvecka


  Inredning - it's Swedish for decor

  SvaraRadera