onsdag 1 april 2015

Lite kär i Artwood

Jag måste erkänna det - jag är lite kär i Artwood och deras möbler. Jag tycker dom har så mycket själ och det tilltalar mig. 

Skulle så gärna byta ut alla möbler i mitt kontor med Artwoods nya soffa och fåtölj i serien Abbey. Att kombinera dessa med trämöbler i serien Denver och Elmwood, så skulle mitt "nya" kontor bli helt "smasching"! Gjorde en moodboard på mina dröm-möbler från Artwood!
Jag har varit inne på Artwoods hemsida och lånat några bilder som dom tagit från mässor.
Här är fåtöljen Abbey i miljöbild. Jag gillar den lite ofärdiga stilen. Elegant men rustik på samma gång.


Här finns även sofforna Abbey. Även dessa ser lite ofärdiga ut även om dom är helt färdiga och leveransklara för min del.


Och priserna på dessa härligheter? 
Confident Living hittade jag soffan för kr 27.695,-
Hos Kila möbler hittade jag fåtöljen Abbey för 12.795,-

Just nu har jag inte dessa pengar. Vi skall bygga ridhus och har en hel del projekt på gång nu i sommar så plånboken börjar bli tunn. Lite resor är också inplanerade.
Jag får jobba mera så plånboken fylls upp snabbt igen. Dessa möbler är i alla fall på min önskelista.
Jag kan ju alltid hoppas på ett påskägg fylld med Artwood-möbler!

"Kära Påskhare! Går det att fylla ett påskägg med möbler från Artwood. Jag står gärna över godiset för att få mer plats!"

Visst hade dom passat in här på mitt kontor? Skulle lätt kunnat byta ut det som finns.


Jag har ju en hel del kundmöten inne på mitt kontor. Det hade varit riktigt snyggt att möblera upp det med Artwoods kollektion. Ibland blir jag lite sugen att kombinera mitt yrke som arkitekt med att sälja möbler. Det skulle kanske varit svårt att få tiden att räcka till om man körde affär, men att bara erbjuda kunder att köpa möbler från Artwood är kanske en tanke som kan förenas med verkligehet? 

Artwoods möbler skulle passa perfekt till mina New England hus. 
Får intryck att mina kunden också gillar stilen som Artwood har och att erbjuda möbler samtidigt som ritningar kan vara intressant. Skall suga på den karamellen lite till.

När jag är inne och kärar ned mig i Artwoods möbler måste jag visa dessa skåp som jag lätt skulle kunna möblera vår groventré med. Love it!


Önskar er en riktig härlig påsk!
1 kommentar:

  1. Ja, det där skulle ju sitta som en smäck hos er. Så fint! Det var väl en bra idé. Det där med att sälja möbler ;-)

    Kram Lena

    SvaraRadera