torsdag 2 april 2015

Påskledigt! Pyntar med fjädrar och blåvita kuddar!

Härligt med påskledigt!



Tanken på att vara ledigt och bara slappa, umgås, rida och äta god mat är riktig skön! 
Nu skall vi ha det gott här hemma och bara vara.
 


Jag har inte pyntat något särskilt inför påsk, men jag tog in lite björkgrenar och pyntade med vita fjädrar. Björken slog ut direkt när den kom in i värmen. Känns som en smygstart på våren. I övrigt blir det inte mycket till påskpyntande. 

Den stora skillnaden inför påsken är att jag har köpt nya kuddar i blått och vitt och bytt ut det bruna mot det blå som ger en känsla av vår och sommar. Kuddarna har jag hittat på Indiska och dom kostar mellan 249 till 299 kronor inklusive innerkuddar.



Jag tycker att blått och vitt ger en krispig känsla och passar alldeles utmärkt till mörka golv och mörka trädetaljer. Sofforna heter Dorian och kommer från Slettvoll. Soffbordet kommer från Mio. Dom flesta lyktorna kommer från Tabbouli house, fast det är många år sedan dom köptes in så dom finns nog inte längre. Lyktorna på bordet kommer från Oisoioi.


Påsken för oss kommer att gå i hästens tecken - och kanske lite i Påskharens tecken också. Det är alltid roligt med små överraskningar och godis!



Det är en härlig vårkänsla ute och fåglarna kvittrar. Vi har redan hunnit att rida ute på en skön långtur i skog och mark. 


Gräset har kommit igång sådär pyttelite till hästarnas stora förtjusning, men fortfarande får vi fodra ut för fullt. 


Det är så fridfylld att lyssna på hästarnas tuggande av hö. 


Önskar er en riktig skön påsk!
Nu är det dax för ett glas påskvin och lite påskchips i solnedgången!


Glad Påsk!