Kontoret

Både jag och min man jobbar mycket hemifrån. Jag är arkitekt och ritar hus och tillbyggnader åt privatpersoner i mitt egna företag DREAMS & COFFEE AB. Min man är konsult.

Jag påbörjar rit-projekten med kundbesök på plats där tillbyggnaden eller huset skall ritas. Sedan sitter jag hemma och jobbar förutom när vi har arbetsmöten då vi antingen är hos kund eller här i mitt kontor.


På mitt kontor är det högt i takt! 

Lampan har jag själv gjort och den är gjord av pinnar som hästarna har bitit barken av.
Mer om hur man gör en sådan lampa finns i ett annat inlägg HÄR.


Kontoret består av både skrivbord, soffa och fåtölj. Jag sitter helst vid skrivbordet och jobbar medan min man alltid sitter i en fåtölj med datorn i knät.


Skrivborden, skrivbordsstolar och matta kommer från IKEA, fåtöljen och soffan heter Abbey och kommer från ARTWOOD, kistor,  pall och mörka skåp kommer från INDISKA


Trappan upp leder till sovavdelningen tillika gästrummet.På sovloftet finns det plats till en hel familj; skön dubbelsäng och två enkelsängar. Överkasten och kuddarna kommer från Linum.


Precis brevid gästrummet/kontoret finns en egen toalett. Det är skönt för gästerna att ha sitt eget krypinn  med egen toalett när dom är på besök.


Badrumsmöblerna har jag designat själv och fått dom tillverkade via Baazar.
Observera att vi endast har kakel på golv och i dusch-ytan. Resten av väggarna är målade.