måndag 11 oktober 2021

Vi ses på Instagram

 Livet rullar på och vi lever livet här på gården. 

Sommaren gick på tok för fort och nu är hösten här med skola, jobb och att mata ut hästarna. Vackra färger är det också och nu i veckan har dom lovat solsken så då lär nog kameran plockas fram.


För 10 år sedan flyttade vi in här på vår då nybyggda gård. Ungarna var ungar - nu är dom vuxna. Endast en tjej bor kvar hemma och dom andra bor i Uppsala där dom pluggar och jobbar. 

Som ni säker har upptäckt så är det även förändringar på dom sociala plattformarna. Tidigare var det bloggandet och Facebook som var aktuellt. Nu har Instagram tagit över mer och mer. Det gäller även oss som ni hittar på @den_vita_dromgarden

https://www.instagram.com/den_vita_dromgarden/

Sedan förra blogginlägg har jag  haft 65 Instagraminlägg - och inget blogginlägg. Ja, ni förstår. Här på bloggen finns det inte mycket att hämta.









Det är ju så mycket lättare att bara lägga upp en bild och inte tänka så mycket på att texten skall sitta och att man skall ha en berättelse att komma med.

Jag kommer kanske blogga mera framöver, men just nu rekommenderar jag er att följa oss på Instagram istället om ni är intresserade av vårt liv på gården.


Hoppas vi ses på Instagram ett tag framöver så kanske jag återkommer här på bloggen och berättar något spännande i vårt liv senare. 

Önskar er en riktig härlig höst!

Må bäst!