torsdag 7 april 2016

Ordning i skåpet!

Äntligen ordning i skåpet!


Ja, jag säger äntligen. Vi har bott här i 4,5 år men ändå inte fixat helt i dotterns skåp. När vi byggde var vi säkert som så många andra angelägna om att snabbt flytta in och gjorde inte helt klart alla detaljer som inte syns. 

Då vi har snedvägg i dotterns skåp kunde vi inte köpa fullhöga skåpinredningar utan att börja såga i dom, så det projektet fick lösas snabbt genom att åka till IKEA och köpa trådbackar.

Jag gillar inte trådbackar. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra, men ändå så löste vi skåpproblemet snabbt med att köpa ett lass ...... 


Äntligen har vi gjort något med problemet. Det blev IKEA igen, men denna gången köpte vi skåpet KALLAX. Snedväggen börjar vid 150 cm. Kallax är 147 cm hög. Passar perfekt!

Det som vi gillade med den är att den inte är så djup. Den är endast 39 cm djup vilken gör att man kan ha ett lager kläder i varje hylla. Har man djupare skåp har man oftast fler lager med kläder och man har inte helt översikt över vad som finns längst bak. 


Plötsligen har man mer utrymme i skåpet och man kan gå in i det. Skåpet är 123 cm djupt. Ett walk-in closet i miniatyr format. Nu skall vi bara köpa lite krokar att hänga jeans på och faktiskt en lång spegel så man kan gå in i skåpet och ha full koll på hur man ser ut!
  


Det kommer nog bli kaos i detta skåp också när tiden går, men nu känns det som om dottern har mera koll på vad som finns i skåpet.


Mission completed!


Nu är det inte bara ordning och reda inne i rummet - nu är det även ordning och reda i skåpet!


Må så gott!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar