söndag 17 juni 2018

Härliga kvällar på verandan

Vilka härliga sommarkvällar vi haft! 
Många av dessa har vi avslutat här på solnedgångsverandan.Här samlas hela familjen för mys och här intar vi även enkla måltider.
En favorit är att ta en tupplur i hängmattan.Möblerna köpte vi för flera år sedan från Plantagen. Tyvärr finns dom inte lägre men kolla gärna hos Artwood som har riktigt snygga utemöbler i liknande stil.

Här är soffgruppen Marbella med fåtöljer och bord:


Soffan och fåtöljerna San Diego är mera robusta. Också dessa är från Artwood:


Vi får nöja oss med dom möbler vi har och lägga till kuddar från Artwood.


Ungarna har sommarlov. Själva jobbar vi vuxna någon vecka till. 
För dom unga blir det mycket slapp och en hel del ridturer i både skog och mark.

Här är min yngsta lilla skogsälva Linnea på sin quarterhäst JJ.


Det är vansinnigt torrt i skog och mark så ikväll är det jubel när det kom några regndroppar. Vi hoppas såklart på mycket mera regn men det verkar inte bli mera än någon millimeter.
Vi börjar få slut på bete trots att vi har hela 7 hektar på 6 hästar. Normalt borde det räcka gott och väl, men nu är det verkligen inte mycket bete kvar. Hoppas inte vi behöver stödmata än. Förra året fick vi stödmats i augusti. Vore helt galet att stödmata redan i juni. För oss är hästarna bara en hobby och vi kan lösa situationen, men jag tänker på alla bönder som har jorden som sitt levebröd. Det känns inte bra och jag lider verkligen med dom.

Trots torkan tog jag en vacker bild av mitt paintsto Diva.
Visst är hon tjusig?


Förra veckan tog vi stora kameran med för att ta några snygga bilder när vi red. Skogsälvans bild blev sagolik. Bästa bilden av mig var när jag vandrade runt på en äng och tappade ballansen när jag steg i ett dike i det höga gräset.


Snart midsommar!
Önskar er alla en fortsatt härlig försommar!

2 kommentarer: