måndag 23 juni 2014

Lucky Rider på besök!

Tidigare i våras var Lena Holmgren från tidningen Lucky Rider på besök när vi hade Westernclinic med Waldemar Wass. Lena verkade vara en riktig duktig fotograf och nu när jag har tidningen i min hand är det bara att gratulera. Hon har tagit världens finaste bilder av gården och oss. Duktig att skriva är hon också. Vill du läsa mer om oss - löp och köp! Tidningen är ute NU!


Lucky Rider som är ett western lifestyle magazine varvar hästliv i Sverige med hästresor utomlands. Just nu finns även ett reportage om ridsemester i Mexico. Det skall jag läsa lite extra om. Tänk att varva en ranchvistelse på Mexikanska höglandet med sol och bad semester. Något för nästa år?


Sköna hem hade ju nyss ett reportage om vårt hem - kolla HÄR för det reportaget. Bilderna var väldigt vackra, men livet på gården speglade sig inte helt i bilderna enligt mig. Det var liksom lite för perfekt. Här i tidningen Lucky Rider speglar sig livet på gården totalt - här är det liv och röre - hästar, hundar och mycket folk - och bilderna är vackra! Lena Holmgren som både har skrivit artikeln och varit fotograf har lyckats fånga känslan som jag tycker vi har här hemma på gården.


Jag är lite avundsjuk för att Håkan med sin häst "Fjolle" är så himla snygga på bilden. Hästen heter egentligen Wass a Smart Colonel, men vi kallar honom Fjolle efter att han blev kastrerad och var rädd för stenar och vatten när vi red ut honom i början. Han är fortfarande lite rädd för vatten - så han får fortfarande heta Fjolle!

Jag och min häst Diva är också fina på bilden, men Håkans bild var så himla snygg.


Vår äldsta dotter Louise var så nöjd att hon fick en bild där hon gör ett snyggt spin. Det har hon tränat en hel del på, så det var kul att det fick vara med. Och kolla nedan - bilden när hela familjen rider förbi stallet. Den är så fiiiiin! Jag måste fråga Lena om jag kan få några av bilderna.


Nu skall jag sätta mig ned med en kopp kaffe och njuta av hela tidningen.
Från och med idag finns den ute i affärerna.

Njut av sommaren - även om den kom av sig. 
Jag jobbar fortfarande denna veckan, så för mig gör det inget. Tycker bara synd om ungarna som är lediga. Lite mera värme hade varit skönt för dom, men dom gnäller inte så jag skal nog inte göra det för dom.


Må bäst!